گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

فرمانده نزاجا: افزایش قدرت تهاجمی نیروی زمینی ارتش در آینده نزدیک| قادریم حضوری تعیین‌کننده در عرصه هر نبردی داشته باشیم

  • کد خبر: ۱۶۱۷۸۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
فرمانده نزاجا: افزایش قدرت تهاجمی نیروی زمینی ارتش در آینده نزدیک| قادریم حضوری تعیین‌کننده در عرصه هر نبردی داشته باشیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه در آینده‌ای نزدیک شاهد نیروی زمینی چابک‌تر، تحرک‌پذیرتر و برخوردار از قدرت تهاجمی بالاتر خواهیم بود که قادر است حضوری قاطع و تعیین‌کننده در عرصه هر نبردی داشته باشد، گفت: هوشمندسازی تجهیزات و بکارگیری مهمات نقطه‌زن از راهبرد‌های نیروی زمینی ارتش در مقابل دشمنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در مراسم دیدار با وابستگان نظامی ۳۵ کشور دوست و هم‌پیمان که در تالار ۲۲ بهمن این نیرو برگزار شد، با بیان این که ۲۹ فروردین، یادآور فداکاری و پایمردی دلاوران ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مرز‌های کشور در برابر تهاجم‌های بیگانگان است، گفت: هر ساله روز ارتش، نمایش‌دهنده ارج‌گذاری ملّت به خدمات خالصانه ارتش در راستای حفظ امنیت و تمامیت ارضی، سرکوب تجاوز دشمنان با حفظ و ارتقای آمادگی رزمی خود و گستراندن چتر حمایت بر سر مردم در مواقع دشواری‌هایی همچون کرونا و بلایای طبیعی بوده است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این که ملّت ایران در طول تاریخ خود، مردمی مهرورز و صلح طلب بوده‌اند، افزود: ایرانیان همواره نقشی ثبات بخش و امنیت آفرین را در منطقه غرب آسیا و در روابط با سایر کشور‌ها ایفا کرده‌اند. علّت این رویکرد نیز، بیش از همه چیز برآمده از فرهنگ غنی و کهن ایرانی است که با آموزه‌های والا و نورانی اسلام در آمیخته است و به همین خاطر در فرهنگ و آیین ما، تجاوز و تعدی به حقوق دیگران در هر شکل، غیرقابل توجیه است.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به ایجاد تغییرات شگرف و مسائل نوظهور در سطح جهان از جمله تغییرات اقلیمی، بروز جنگ‌های متعدد، بحران‌های انرژی و گسترش شوم تروریسم ضدبشری عنوان کرد: در مقابل این دست از مسائل، شاهد شکل‌گیری ائتلافات بین‌المللی، برآمدن قدرت‌های تاثیرگذار منطقه‌ای، کم شدن استیلای ظاهری قدرت‌های بزرگ و آگاه شدن ملت‌ها از پوشالی بودن هیمنه آن‌ها هستیم که هرگونه مناسبات ظالمانه یک جانبه را در روابط بین الملل نفی می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که با مروری گذرا بر تاریخ کهن ایران زمین، می‌توان نشانه‌های زیادی از دلاورمردی‌ها و ویژگی‌های برجسته کشور را به وضوح مشاهده کرد، تصریح کرد: موقعیت ممتاز ژئوپلیتیکی، منابع غنی انرژی، نیروی انسانی جوان و با انگیزه و نیرو‌های مسلح آموزش دیده، همگی مولفه‌های قدرت این کشور هستند که هیچ‌گاه در برابر دشمنان زورگو دست تسلیم بالا نبرده‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر پیروی انقلاب اسلامی از آموزه‌های مکتب حیات بخش اسلام بیان داشت: در طول تاریخ هر قومی که به قدرت خداوند متعال تکیه کرده و بر استقلال و هویت خویش پایداری ورزیده، قلّه‌های موفقیت و سربلندی را به سرعت طی کرده است. علّت اصلی این موفقیت، در رویکرد آزادی خواهی ملّت‌ها نهفته است.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به این که روند ارتقای آمادگی رزمی و قدرت نظامی کشور به یاری خداوند، حمایت مردم و تلاش خستگی ناپذیر متخصصین نیرو‌های مسلح در بهترین وضعیت خود قرار دارد، ابراز داشت: این ارتقای آمادگی رزمی، کارکردی جز بازدارندگی دفاعی و حفاظت از تمامیت ارضی و منافع ملی ما نداشته و در راستای تضمین ثبات و امنیت منطقه حساس و راهبردی غرب آسیا است.

وی در ادامه سخنانش با تأکید بر مردم یاری ارتش در تمامی بحران‌های داخل و خارج کشور اضافه کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران از مردمی‌ترین ارتش‌ها دنیا است و کمک‌های بشردوستانه آن در زلزله اخیر کشور ترکیه مشاهده شد و جهان شاهد صحنه‌های زیبایی از نوع دوستی و یاری رسانی ارتش ما بود.

امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در گذار از یک تحول رو به جلو و یک فرآیند تکاملی است، ادامه داد: در این فرآیند نیرو‌هایی تربیت می‌شوند که قادرند هرگونه تهدیدی را به صورت مناسب پاسخ دهند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد نیروی زمینی چابک‌تر، تحرک‌پذیرتر و برخوردار از قدرت تهاجمی بالاتر خواهیم بود که با تمرکز بر آخرین دستاورد‌های دانش و فناوری قادر است حضوری قاطع و تعیین کننده در عرصه هر نبردی داشته و با اشراف بر راهبرد‌ها و راه‌کنش‌های مورد استفاده دشمنان در جنگ‌های شناختی و ترکیبی، به مقابله با آنان بپردازد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: هوشمندسازی تجهیزات، بکارگیری مهمات نقطه‌زن و توسعه بکارگیری تسلیحات اثربخش مانند پهپاد‌های پیشرفته رزمی و شناسایی، سلاح‌های ضد زره، بالگرد‌های بروزرسانی شده و امثال آن، نمونه‌هایی از راهبرد‌ها و راه‌کنش‌های مورد استفاده در مقابل دشمنان هستند.

وی وجه تمایز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با دیگر ارتش‌های جهان را اتکا به قدرت خداوند و روحیه انقلابی و معنوی دانست و افزود: این روحیه برآمده از آموزه‌های نورانی اسلام و میراث غنی فرهنگ جهاد و مقاومت در میان مردم ماست که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی بیشتری یافته است. این آمادگی جسمانی، روحی و سخت‌افزاری با قرار گرفتن در پرتوی رهبری مدبر و روشن بین موجب آسیب‌ناپذیری کشور در برابر تهدیدات کمرشکنی شده که از ابتدای انقلاب، توسط دشمنان کینه‎ ‌توز به شیوه‌های مختلف علیه کشور و ملّت ما به کار رفته است.

امیر سرتیپ حیدری با بیان این که نیروی زمینی محوری، همواره آماده فشردن دست دوستی با کشور‌های دوست و همسایه است، اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش آمادگی دارد گام‌های عملی را در جهت تقویت و گسترش روابط و مناسبات سازنده و دوستانه با کشور‌های همسو و هم‌پیمان در حوزه‌های مختلف دفاعی، رزمی و آموزشی زمینی بردارد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان خطاب به وابستگان نظامی و دفاعی کشور‌های هم‌پیمان خاطر نشان کرد: از حضور شما در این مراسم که به دلیل تلاش‌هایتان برای توسعه روابط دوستانه دفاعی بین کشورتان و ایران اسلامی است، تشکر می‌کنم و از شما می‌خواهم پیام دوستی نیروی زمینی محوری را به مّلت، دولت و ارتش خود ابلاغ کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->